Loading...
Workshops 2018-02-06T13:26:58+00:00

Lichaamsgerichte groepsworkshops

Puur na Tuur onderscheidt zich door een lichaamsgerichte manier van werken. Heb je niet zodanig nood aan praten, maar wel aan het uiten van jouw emoties en wat er in jouw lichaam gaande is, dan is Puur na Tuur iets voor jou. Tijdens een workshop ga je dus niet praten vanuit jouw hoofd, maar geef je via lichamelijke werkvormen uiting aan wat er in je leeft.

Puur na Tuur biedt je groepsmogelijkheden met werkvormen (of een combinatie ervan) zoals

Via specifieke technieken worden geblokkeerde gevoelens in beweging gezet en geven we die samen een plek. Het gaat er om dat je je gaat bevrijden van invloeden die jou in je dagelijks leven belemmeren.

Puur na Tuur biedt begeleiding en ondersteuning bij o.a.

  • burn-out

  • depressie

  • (faal)angst

  • (relatie)problemen

  • stress

  • verslaving

  • nood aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling

De praktijk richt zich tot iedereen, ongeacht afkomst, (fysiek) vermogen, geslacht, huidskleur, leeftijd, levens/geloofs-overtuiging, opleidingsniveau, seksuele geaardheid, … Ook specifiek voor hoog sensitieve personen.
Welke je ondersteuningsvraag ook is, ik begeleid je graag op jouw weg. Vanuit respect, veiligheid en vertrouwen. Met begrip, betrokkenheid, mededogen en warmte.

Workshops

Naast een individueel traject, kan je bij Puur na Tuur ook groepsworkshops volgen. Het aanbod vind je hieronder.

Familieopstellingen

Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven. Deelnemen aan een opstelling kan onverwachte inzichten opleveren die aanleiding geven tot een proces van integratie en heling bij hardnekkige persoonlijke problemen.

Meer info over familieopstellingen

LGBT: Workshops Weerbaarheid

We leren je d.m.v. oefeningen eenvoudige technieken om weerbaarder en zelfzekerder in het leven te staan. Door onze jarenlange ervaring binnen de holebi- en transgenderbeweging en als coach/therapeut zijn we ervan overtuigd dat deze workshop je tools zal aanreiken om bewuster en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Meer info over weerbaarheid

Meditaties

Meditatie

Meditatie is een essentieel element in mijn manier van werken. Meditatie is eigenlijk geen techniek. Mediteren is niets anders dan je lichaam, je emoties en je gedachten waarnemen. Kijken naar wat er in je leeft zonder interpretatie of oordeel.

Meer info over meditaties

Komende workshops

Festival van liefde Spanje

augustus 18 - augustus 25

Familie Opstellingen Antwerpen

september 23 @ 11:00 - 17:00

Familie Opstellingen Antwerpen

november 18 @ 11:00 - 17:00

Contacteer mij!