Loading...
TUUR2018-11-30T12:51:58+00:00

Wie ben ik?

Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

Lichaamsgerichte therapeut

Ik ben Tuur Van Hove. Sommigen kennen mij onder de naam Utsav. Dit is mijn spirituele naam, komt uit het Hindi en betekent Celebration.
Ik woon met mijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België.

In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

De afgelopen 13 jaar heb ik dan ook heel wat ervaring opgedaan in het lichaamsgericht therapeutisch werken door die verschillende opleidingen, het assisteren en mee begeleiden van groepen en individuen.

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

Bekijk mijn CV
Tuur Van Hove
TUUR VAN HOVELichaamsgerichte therapeut

Mijn waarden

Het gaat er mij om dat je jouw volle potentieel hebt om elke dag (terug) met veel goesting in het leven te staan. Trauma’s, blokkades, belemmerende patronen, negatieve overtuigingen, … kunnen dit in de weg staan. Via innerlijk kindwerk, lichaamswerk, opstellingen en traumaheling wil ik jouw zelfhelend vermogen aanspreken zodat je terug naar jouw essentie, jouw kern, jouw wezenlijke zijn kan komen en zo jouw na-Tuur-lijke kwaliteiten kan leven.

Als lichaamsgerichte therapeut wil ik individuen en groepen begeleiden en ondersteunen, op weg helpen naar hun essentie, hun kern, hun wezenlijke zijn. Dit doe ik vanuit een veilige bedding en een neutrale, oordeelloze houding.

Mijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

Maak een afspraak

Ik ben er voor jou.

Je kan online een afspraak maken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ik ben gedurende de week en het weekend tijdens specifieke uren beschikbaar.

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen

“Tuur straalt rust uit, en speelt goed in op wat zich voordoet. Hij verstaat de kunst om lichaamstaal te laten omzetten in het gesproken woord, en benadrukt ook het belang daarvan. Hij toont veel respect voor elke aanwezige, en geeft iedereen de kans om zichzelf te zijn.”

Bruno

“Tuur is een man die u waarneemt, begeleidt vanuit een objectieve en inlevende wijze. Hij heeft me inzichten gegeven in mijn persoonlijke familiale banden, heeft me de kracht gegeven om in verbinding te staan tot mezelf en geen andere uitweg meer te kiezen. Hij heeft me het vertrouwen gegeven en de weg gewezen.”

Kim

“De manier waarop jij begeleidt, vind ik top. Je bent zorgvuldig, deskundig, rustig, warm. Je gebruikt weinig woorden, laat de opstelling zichzelf ontvouwen zonder daarin sturend te zijn. Ik vond het fijn dat je me uitnodigde iets te delen over mijn thema. Mooi hoe je daar een oefening aan verbond voor de hele groep.”

Yvonne