Lichaamsgerichte therapie

Wegwijzers pad: TherapieInner Buddha onderscheidt zich door een lichaamsgerichte manier van werken. Heb je niet zodanig nood aan praten, maar wel aan het uiten van jouw emoties en wat er in jouw lichaam gaande is, dan is Inner Buddha iets voor jou. In een sessie ga je dus niet praten vanuit jouw hoofd, maar geef je via lichamelijke werkvormen uiting aan wat er in je leeft.

Blad op steen: TherapieInner Buddha biedt je de mogelijkheid tot individuele consulten met werkvormen (of een combinatie ervan) zoals Primal Rebirth® Therapie, emotioneel lichaamswerk, familie- en systemische opstellingen, meditatietraumaheling.

Via specifieke technieken worden geblokkeerde gevoelens in beweging gezet en geven we die samen een plek. Het gaat er om dat je je gaat bevrijden van invloeden die jou in je dagelijks leven belemmeren.

Mediterende man: TherapieInner Buddha biedt begeleiding en ondersteuning bij o.a. burn-out, depressie, faalangst, (relatie)problemen, stress, verslaving, nood aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling, …

De praktijk richt zich tot iedereen, ongeacht afkomst, (fysiek) vermogen, geslacht, huidskleur, leeftijd, levens/geloofs-overtuiging, opleidingsniveau, seksuele geaardheid, … Ook specifiek voor hoog sensitieve personen.

Welke je ondersteuningsvraag ook is, ik begeleid je graag op jouw weg. Vanuit respect, veiligheid en vertrouwen. Met begrip, betrokkenheid, mededogen en warmte.

Mogelijkheden

[insert page=’locaties’ display=’all’]