The Gay Soul 1

Ontdekkingstocht naar Kracht en Kwetsbaarheid

Een workshop voor homo-, bi- en transmannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. Tuur Van Hove begeleidt
de reeks. Hij geeft in zijn eigen praktijk individuele, relatie- en groepstherapie.

Werkvormen: combinaties van gestaltbenadering, systemisch werken en lichaamsgerichte therapie. Aangevuld met meditatie en tantra.

Thema’s die onder meer aan bod kunnen komen, zijn: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seks en relaties.

Wat kan The Gay Soul jou opleveren?

  • je hebt meer contact met jouw lichaam
  • je kan jouw gevoelens beter uiten
  • je hebt meer inzicht in hoe je als homo-, bi- of transman in het leven staat
  • je kan makkelijker contact maken met andere mannen
  • je weet duidelijker wat jouw behoeften zijn en waar jouw grenzen liggen
  • je kan zowel met jouw hart- als bekkengebied intimiteit en seksualiteit beleven
  • je staat er niet meer alleen voor en hebt een groep mannen die jou mee ondersteunen
Lees het ZIZO Magazine interview

Weekend voorjaar 2020

Data: vrijdag 8 mei van 19:00 tot 22:00, zaterdag 9 en zondag 10 mei van 11:00 tot 18:00 uur.

Prijs: € 275,- voor het hele weekend. Inbegrepen zijn koffie, thee, water en iets erbij.

Vroegboekkorting (vóór 1 april): € 225,-
Voor lage inkomens is een betalingsregeling mogelijk.

Locatie: De Ondersteuning (Herent)

Meer informatie

[email protected] of +32 486 23 55 53

Aanmelden

Koop nu je ticket of reserveer je plek

Getuigenissen

“Voor alle gays die graag eens met anderen willen stilstaan bij enkele levensthema’s en dit met hun hele persoon!”

Roel

“Je leert jezelf dankzij de groep en thema’s beter kennen, doet inzichten op en je daagt jezelf uit over bepaalde (voor jou al dan niet gevoeligere) thema’s, waardoor je nieuwe inzichten krijgt en bestaande inzichten laat evolueren.”

Jens

“Warm aanbevolen voor een man die zichzelf wil tegenkomen en treffen.”

Joris

Samen met andere homo- en biseksuele mannen ervaringen delen, jezelf zijn en onze overeenkomsten en verschillen respecteren en vieren voelt als een warm bad.”

Martijn

“Een erg fijne workshop met gelijkgestemden, vol mogelijkheden en uitdagingen voor persoonlijke groei. Een aanrader!”

Jos

“Tuur weet een groepsgevoel te creëren waarin veiligheid, ruimte en groot respect voor ieders eigenheid en ieders grenzen centraal staat. Dat geeft mij de ruimte voor kracht en kwetsbaarheid. Zelden in één weekend zoveel gelachen en zoveel intimiteit ervaren.”

Martijn

“Aanrader! Veilige, liefdevolle setting om je grenzen te onderzoeken en met een groep gelijkgestemden te onderzoeken en spelen met wat er onder jouw oppervlakte speelt.”

Kevin

“Wat ik eigenlijk het allerprettigst vind, is dat Tuur ervoor weet te zorgen dat ieders grenzen gerespecteerd worden en de deelnemers dat onderling ook doen. Die veiligheid is voor mij het fundament om dingen te durven uitproberen en mijn comfortzone uit te gaan in zo’n groep.”

Martijn

“Het weekend was een avontuur dat me stap voor stap dichter bij mezelf en bij de ander bracht. Door de oefeningen kwamen onvermoede gevoelens en inzichten naar boven, soms heftig, confronterend, maar ook verhelderend en helend. En dat binnen de warme schoot van een groep fantastische mannen die met kracht en kwetsbaarheid elkaar steunden in het proces. Zelden me zo verbonden gevoeld met andere mannen. En de begeleiding van Tuur is top. Hij geeft ruimte, luistert, duidt, maar zorgt ook voor voortgang en een goed opgebouwd programma.”

Bart

“Tuur slaagt er in een veilige bedding te creëren, zodat mannen die mekaar niet kennen op wonderbaarlijk korte tijd een (h)echte groep worden, en van daaruit stappen kunnen zetten in hun persoonlijk groeiproces, met respect voor ieders tempo.”

Patrick

“Thuis komen bij mannen onder de fijne begeleiding van Tuur en mede door de aanwezige fijne mannen. Ik houd er een warm gevoel aan over.”

Luc

“Het weekend hielp me ondermeer beter luisteren naar mijn eigen grenzen en verlangens, leerde me ze helderder formuleren en uitspreken, en deze ervaringen bleven nog lang na het weekend nawerken.”

Anoniem

“Voor mij was dit weekend een veilige speeltuin om te onderzoeken hoe kracht en kwetsbaarheid kan samen gaan. ”

Anoniem

“Het was als een warm bad. Hele fijne oefeningen, een fijne groep en liefdevolle begeleiding! Voeding voor de ziel. Zeker voor herhaling vatbaar. ”

Anoniem

“Tuur brengt een evenwichtig programma, gericht op individuele groei en met aandacht voor de groep. Hij faciliteert zorgzaam. Heel warme ervaring.”

Anoniem

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Ik ben de eerste en voorlopig enige gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.

Aan het Aumm Instituut te Usquert, Groningen (NL) volgde ik de volgende opleidingen:

Ondertussen verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces, assisteer en volg jaarlijks diverse workshops.

Contacteer mij
Tuur