Meditatiereeks

Meditatie-man-maan

Meditatie is een essentieel element in mijn manier van werken. Meditatie is eigenlijk geen techniek. Mediteren is niets anders dan je lichaam, je emoties en je gedachten waarnemen. Kijken naar wat er in je leeft zonder interpretatie of oordeel. Zonder er in mee te gaan, het vast te zetten of weg te drukken omdat je het niet wilt voelen.

Zo word je getuige van alles wat er is in jou, inclusief je innerlijke kind. Vanuit je eigen centrum, in een diep contact met jezelf en met het hier en nu neem je als het ware van een afstand waar wat er zich afspeelt in jou. Bewust-zijn. Dit geeft rust, stilte en helderheid.

Mediteren kan op veel verschillende manieren. We doen ook vaak actieve meditaties. Dit betekent dat we erbij bewegen. Het idee hierachter is dat het voor de westerse mens moeilijk is om vanuit het drukke leven meteen tot stilte te komen. Bij een actieve meditatie is er dan ook eerst de gelegenheid om in geluid of beweging onze onrust naar buiten te brengen, zodat er ruimte ontstaat voor stilte en meditatie.

Avondreeks

Data: vijf woensdagavonden vanaf 31 januari van 20:30 tot 21:30

Vanaf januari 2018 geef ik opnieuw meditatie avonden. Ditmaal 1 keer per week. Je kan je opgeven voor een reeks van 5 meditaties.

Prijs: € 75,- voor de reeks van 5 meditaties.
Meebrengen: losse kledij en flesje water
Locatie: San Bao (Ezemaal) – www.sanbao.be

Aanmelden of meer informatie

[email protected] of +32 486 23 55 53

Meld je nu aan

Online meditatiecursus

Wellicht heb je je al vaak afgevraagd of mediteren iets is voor jou. Je hebt er al over gelezen in boeken of je hebt al gehoord over de positieve effecten die vrienden of collega’s ervaren. Maar echt ook aan de slag gegaan met meditatie is er nog niet van gekomen. Of je hebt dat wel geprobeerd, maar op een of andere manier heb je dit niet kunnen doorzetten.

Dan is deze online training helemaal op maat van jouw wensen, want dankzij deze training leer je niet enkel hoe je mediteert… je gaat er ook echt mee aan de slag dankzij de 21 geleide meditaties van 6 meditatie-experts.

Meer weten
Tuur Van Hove

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte therapeut

Ik ben de eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.

Aan het Aumm Instituut te Usquert, Groningen (NL) volgde ik de volgende opleidingen:

Ondertussen verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

Contacteer mij