Mannenvuur

Man zijn

Als man is jouw eerste binding en contact dat met jouw moeder. Jouw vader komt pas later in beeld. Als hij al in beeld was. De steun van jouw vader is als man belangrijk om de wereld in te gaan en jouw plek als man in te nemen. Vaak hebben we die steun niet of te weinig gehad. De overtuiging “Ik doe het wel alleen” of “Ik heb niemand nodig” kan hieruit ontstaan.

Mannenvuur: Man zijn 1

Vandaar het belang om als volwassen man contact te maken en verbinding te zoeken met andere mannen om dit oude stuk te kunnen helen en die hardnekkige overtuigingen te transformeren naar nieuwe ervaringen waarbij contact en (harts)verbinding met andere mannen wel mogelijk is.

Wil je graag samen met andere mannen op zoek gaan naar jouw innerlijke vuur en je jouw mannelijke kwaliteiten weer her-inneren? Wil je de verbinding met jezelf en andere mannen verdiepen? Wil je vanuit jouw mannelijke kracht in de wereld staan?

Wees welkom om onder begeleiding van Klaas Timmer en Tuur Van Hove in een groep van mannen rond het vuur aan de slag te gaan met diverse thema’s zoals man zijn, relaties, intimiteit, kwetsbaarheid, voorouders, relatie met je vader, …

Je kan ook jouw thema(‘s) of datgene wat je bezighoudt en je graag rond het vuur met andere mannen wil onderzoeken op voorhand aan mij doormailen zodat we een mooi programma op maat kunnen maken. Uiteraard werken we ook met hetgeen zich spontaan aandient in het moment.

Mannenvuur: man zijn

Data: zaterdagen 22/02, 28/03, 18/04, 16/05, 6/06, 19/09, 24/10, 21/11 van 19:00 tot 22:00 uur.

Prijs: € 55,- per vuur. Inbegrepen zijn thee, water en iets erbij.
Locatie: Praktijk Hilde Goris (Tielt-Winge) – www.hildegoris.be

Aanmelden of meer informatie

Tuur Van Hove of +32 486235553

Koop nu je ticket
Klaas Timmer

Klaas Timmer

Als coach en begeleider van mannen en mannengroepen richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van mannen in hun dagdagelijkse knelpunten en het vinden van hun plek in deze samenleving, of als partner en als vader. Ik werk in Nederland bij een maatschappelijk organisatie MJD (Maatschappelijke Juridische Dienstverlening), waar ik deze mannen begeleid. Ik organiseer activiteiten voor mannen, ik gebruik daarbij mijn eigen ervaring als man en vader zijnde. Naast deze activiteiten geef ik ook mindfulness trainingen aan mannen. In België begeleid ik mannen individueel dit doe ik in de praktijk van mijn partner Hilde Goris in Werchter. Ik heb ervaring in traumaverwerking, innerlijk kindwerk, lichaamswerk en opstellingen. Ik geloof sterk in de eigen kracht van de mensen zelf en die probeer ik samen met jou te ontdekken in de ontmoeting: je behoeftes als man, je mannelijke kernkwaliteiten, je essentie.

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte psychotherapeut

Ik ben de eerste en voorlopig enige gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.

Aan het Aumm Instituut te Usquert, Groningen (NL) volgde ik de volgende opleidingen:

Ondertussen verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces, assisteer en volg jaarlijks diverse workshops.

Contacteer mij
Tuur