Je eigen wijze weg Rotterdam

Groeitraining voor volwassenen

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

Banner Je eigen wijze weg

je eigen wijze weg Rotterdam deel 1 is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Je eigen wijze weg Rotterdam is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg Rotterdam leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg Rotterdam is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

Download de flyer

Je eigen wijze weg Rotterdam 2020

Data: vier zondagen 12/01, 25/01, 15/02, 8/03 van 10:00 tot 17:00 uur.

Prijs: € 345,- voor de reeks. Inbegrepen zijn koffie, thee, water en iets erbij.
Locatie: Centrum Djoj (Rotterdam) – www.djoj.nl

Kennismakingsworkshop Open Dag: zondag 5 januari: gratis na aanmelding

Aanmelden of meer informatie

Gerda van den Top of +31 (0)6-27378082

Koop nu te ticket

Getuigenissen

“Losbreken uit mijn gedachten: ik mag verdrietig zijn om wat is geweest en boos zijn op mijn vader. Ik hoop het verder in mijn leven uit te ontwikkelen”

Bea

“Iedereen is zoals hij is en dat is prima. Er is niets mis met kwetsbaarheid en openheid.”

Kristl

“Van inzichten met mijn hoofd naar ervaren en toelaten van gevoel. En daarin ervaren dat er in het ogenschijnlijk niet weten (met het hoofd) een hele grote kennis (innerlijk weten) zit.”

Monique

“Meer eigenwaarde. Minder bang voor anderen. Ik ben niet alleen.”

Marlies

“Zoek het in jezelf, elk moment weer oefenen in het toepassen en jezelf niet beschuldigen.”

Jolanda
“Ik ben meer dan een individu. Ik ben voor altijd verbonden met mijn moeder, grootmoeder, overleden vader… Ik kan beter onderscheid maken tussen het innerlijk kind en de volwassene. Als ik een hevige emotie voel lukt het me beter om deze te observeren i.p.v. er een speelbal van te worden.”
David
“In plaats van de hele dag op te vullen met dingen die moeten. Kies ik 1 ding dat ik wil doen, de rest laat ik meanderen.
Ik voel al veel meer dan ooit en ik wil dat graag blijven doen. Dat wil ik doen door vaker even te rusten of mindfuller dingen te gaan doen.
Ik ben me al meer aan het uitspreken en ben aan het oefenen met grenzen stellen… ik probeer daarin mild te zijn… niet erg als het niet lukt in 1 keer.
Ikzelf hoef ook niet perfect te zijn en heb ook mijn minder mooie kanten. Dat laatste vind ik wel lastig te accepteren… maar dat wil ik wel doen.
Ik wil beter luisteren naar mijn innerlijk kind en minder gaan leven van wat van mij verwacht wordt.”
Paulien
“Een beter contact met mijn moeder, meer zelfbewustzijn en vertrouwen in mezelf. Beter gaan luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft.”
Jeanine

“Perfecte vader, moeder en volwassene bestaan niet, heb mijn lat aan verwachtingen vooral naar mijn moeder toe verlaagd.”

Sabine

“Het heeft veel vragen beantwoord die in mij leefden. Ik voelde helderheid en verlichting. Een puzzel die meer en meer in elkaar viel. Kan nu milder leven, naar anderen en zeker naar mezelf toe. Ik ga de oefeningen herbeleven, (proberen om ) door te blijven ademen. En dansen!”

Jacky, Your Content Goes Here

Gerda van den Top

Lichaamsgeoriënteerde therapeut

Mijn naam is Gerda van den Top. Ik train en coach vanaf 1999 in het bedrijfsleven en werk sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Ik werk graag op het snijvlak van persoonlijke en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is familiebedrijven.

Ik had vanaf mijn twaalfde veel hoofdpijn. Ik noemde mezelf het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ik ziek op bed.

In 1998 ben ik mijn zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heb ik geleerd om mezelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, mijn sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient. Bij het Aumm Instituut heb ik de vierjarige opleiding gevolgd, co-dependency en Traumawerk. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Verdiepingsblokken op het vlak van opstellingen volg ik bij het Aumm Instituut

Contacteer mij
Gerda van den Top
Tuur Van Hove

Utsav (Tuur) Van Hove

Lichaamsgerichte therapeut

Hoi, ik ben Utsav (Tuur) Van Hove. Ik woon met mijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.