Je eigen wijze weg Rotterdam

Groeitraining voor volwassenen

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

Banner Je eigen wijze weg

je eigen wijze weg Rotterdam deel 1 is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Je eigen wijze weg Rotterdam is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg Rotterdam leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg Rotterdam is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

Download de flyer

Je eigen wijze weg Rotterdam 2019

Data: vier zondagen 20/10, 3/11, 17/11, 1/12 van 10:00 tot 17:00 uur.

Prijs: € 315,- voor de reeks. Inbegrepen zijn koffie, thee, water en iets erbij.
Locatie: Centrum Djoj (Rotterdam) – www.djoj.nl

Kennismakingsworkshop Open Dag: zondag 1 september

Kennismakingsworkshop Anders Avondje Uit: zaterdag 21 september: 19:30 – 21:30

Aanmelden of meer informatie

Gerda van den Top of +31 (0)6-27378082

Meld je nu aan

Gerda van den Top

Lichaamsgeoriënteerde therapeut

Mijn naam is Gerda van den Top. Ik train en coach vanaf 1999 in het bedrijfsleven en werk sinds 2007 als lichaamsgeörienteerde therapeut. Ik werk graag op het snijvlak van persoonlijke en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is familiebedrijven.

Ik had vanaf mijn twaalfde veel hoofdpijn. Ik noemde mezelf het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ik ziek op bed.

In 1998 ben ik mijn zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heb ik geleerd om mezelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, mijn sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient. Bij het Aumm Instituut heb ik de vierjarige opleiding gevolgd, co-dependency en Traumawerk. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Verdiepingsblokken op het vlak van opstellingen volg ik bij het Aumm Instituut

Contacteer mij
Gerda van den Top
Tuur Van Hove

Utsav (Tuur) Van Hove

Lichaamsgerichte therapeut

Hoi, ik ben Utsav (Tuur) Van Hove. Ik woon met mijn partner en 2 honden in Racour, een klein dorpje in België. In 2005 kwam ik – na een nogal destructieve relatie waarin ik mezelf wegcijferde – in aanraking met het Aumm Instituut. Dit was het begin van mijn persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces.

Aan dit Instituut volgde ik een aantal opleidingen:

Als eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.