Logo Puur na Tuur
Photo by Robert Collins on Unsplash

Je eigen wijze weg 1 Rotterdam

Wil je jezelf een bijzonder cadeau geven?

Kies dan voor deze bijzondere groeitraining die op 31 januari 2021 opnieuw in Rotterdam van start gaat.
Het betreft een training van 4 volledige dagen.

De training Je Eigen Wijze Weg deel 1 is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk. In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en – vaak negatieve – overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit je hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van jouw eigen lichaam.

Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Je leert middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je innerlijk kind meer bewust ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene. Werkelijk volwassen worden is namelijk een zoektocht naar wie je werkelijk bent, los van alle conditioneringen, rollen en overlevingsstrategieën. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Kiezen voor deze training, is kiezen voor de weg naar binnen, de weg naar contact met jezelf, en met wat jij werkelijk wilt.

Lees er meer over op https://www.jeeigenwijzeweg.nl/locaties/rotterdam/
Mail voor extra informatie naar gerda@toptrainingencoaching.nl. Wees van harte welkom!

Inschrijven

By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.

31-10-2021 10:00 - 31-10-2021 17:00

JEWW1_9_2021 € 345

Koop jouw ticket voor Je eigen wijze weg deel 1

Beschikbaar Tickets: 2
Het JEWW1_9_2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

31 okt 2021

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€345,00

Meer info

Meer informatie

Locatie

Centrum Djoj
Centrum Djoj Rotterdam Netherlands 3051 HA
Categorie

Organisator

Gerda van den Top
Website
https://gerdavandentop.nl/

Andere organisatoren

INSCHRIJVEN

10 tips voor een
na-Tuur-lijker leven​

Schrijf je in en ontvang het eBook