fbpx
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wil je graag samen met andere mannen op zoek gaan naar jouw innerlijke vuur en je jouw mannelijke kwaliteiten weer her-inneren? Wil je de verbinding met jezelf en andere mannen verdiepen? Wil je vanuit jouw mannelijke kracht in de wereld staan?

Wees welkom om onder begeleiding van Klaas Timmer en Tuur Van Hove in een groep van mannen rond het vuur aan de slag te gaan met diverse thema’s zoals man zijn, relaties, intimiteit, kwetsbaarheid, voorouders, relatie met je vader, …

We gaan samen op zoek d.m.v. verschillende technieken zoals emotioneel lichaamswerk, innerlijk kind werk, (actieve) meditaties, familie- en systemische opstellingen, traumaheling.

LOCATIES
Stekstraat 9
3390 Tielt-Winge
of
Rue de Linsmeau 8
4287 Racour (Lincent)

INVESTERING IN JEZELF
50 € per persoon
Thee en iets lekkers inbegrepen

AANMELDEN EN INFORMATIE
Tuur Van Hove: tuur@puur-na-tuur.be of +32 486 23 55 53

Je aanmelding is definitief na aankoop van een ticket onderaan deze pagina
of
storting van 50 € met vermelding van datum en naam workshop op rekeningnummer

IBAN BE94 5230 8090 1614
BIC: TRIO BE BB
t.n.v. Tuur Van Hove

BIO
Klaas Timmer
Als coach en begeleider van mannen en mannengroepen richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van mannen in hun dagdagelijkse knelpunten en het vinden van hun plek in deze samenleving, of als partner en als vader. Ik werk in Nederland bij een maatschappelijk organisatie MJD (Maatschappelijke Juridische Dienstverlening), waar ik deze mannen begeleid. Ik organiseer activiteiten voor mannen, ik gebruik daarbij mijn eigen ervaring als man en vader zijnde. Naast deze activiteiten geef ik ook mindfulness trainingen aan mannen. In België begeleid ik mannen individueel dit doe ik in de praktijk van mijn partner Hilde Goris in Werchter. Ik heb ervaring in traumaverwerking, innerlijk kindwerk, lichaamswerk en opstellingen. Ik geloof sterk in de eigen kracht van de mensen zelf en die probeer ik samen met jou te ontdekken in de ontmoeting: je behoeftes als man, je mannelijke kernkwaliteiten, je essentie.

Tuur Van Hove
Ik ben opgeleid in innerlijk kindwerk, familieopstellingen en systemisch werk en traumaheling. De afgelopen 12 jaar heb ik heel wat ervaring opgedaan in het lichaamsgericht therapeutisch werken door verschillende opleidingen, het assisteren en mee begeleiden van groepen en individuen. Hierbij ook diverse mannengroepen, zowel in België, Nederland als Duitsland.
Als lichaamsgerichte therapeut wil ik individuen en groepen mannen begeleiden en ondersteunen, op weg helpen naar hun essentie, hun kern, hun wezenlijke zijn. Dit doe ik vanuit een veilige bedding en een neutrale, oordeelloze houding.
Het gaat er mij om dat je jouw volle potentieel hebt om elke dag (terug) met veel goesting in het leven te staan. Trauma’s, blokkades, belemmerende patronen, negatieve overtuigingen, … kunnen dit in de weg staan. Via innerlijk kindwerk, lichaamswerk, opstellingen en traumaheling wil ik jouw zelfhelend vermogen aanspreken zodat je terug naar jouw essentie, jouw kern, jouw wezenlijke zijn kan komen en zo jouw na-Tuur-lijke kwaliteiten kan leven.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.