Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Opstellingen: voor vragen waarop je maar geen antwoord vindt

  • Loop jij wel eens tegen je eigen beperkingen aan?
  • Heb je steeds terugkerende levensvragen?
  • Weet je wat je wilt, maar lijkt het of “iets” je in de weg staat?
  • Heb je vragen bij je plaats in je team of organisatie?
  • Loop je (alweer) vast in werk of relaties?
  • Of vind je maar niet de rust die je zoekt, ondanks jarenlange coaching, …?

Soms ligt de wortel van een probleem niet alleen maar bij jezelf, maar kan het ook worden gelinkt aan gebeurtenissen in het gezin of een ander systeem.

Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie of het systeem, dat is waar het bij familieopstellingen om draait.

Familie- en systemische opstellingen

Het werk in een opstelling is intensief en raakt iedereen die aanwezig is. Hoewel de vragen en thema’s van de deelnemers altijd uniek en persoonlijk zijn, is de heling door de oplossing vaak universeel en wordt gedeeld met alle aanwezigen. Alleen al bij opstellingen aanwezig zijn, raakt vaak aan jouw eigen processen en brengt daar beweging in. Gezien de opbouw van de workshop is het noodzakelijk om gedurende de hele dag aanwezig te zijn.

INVESTERING in jezelf: 65 euro

Tip: Schrijf je in en betaal ten laatste 3 weken vóór de datum en ontvang 10 euro korting! Vraag jouw kortingscode via mail.

Inbegrepen: koffie, thee en water.
Breng je eigen lunchpakket mee.

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE
Tuur: [email protected] of +32 486 23 55 53

Je aanmelding is definitief na aankoop van jouw ticket onderaan deze pagina.
Tip: Schrijf je in en betaal ten laatste 3 weken vóór de datum en ontvang 10 euro korting! Vraag jouw kortingscode via mail.

Schrijf je vooraf tijdig in om een plek te verzekeren.

Van harte welkom

BEGELEIDING
Tuur Van Hove
Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en ze ondersteunen in de terugkeer naar hun ware essentie is waar mijn hart en levensmissie ligt.

Ik heb sinds 2012 mijn eigen praktijk waar ook je individuele sessies kan volgen. Bovendien heb ik ruim 12 jaar ervaring met het assisteren en begeleiden van groepen.

Raj Schaling
Ik werk sinds 2013 als therapeut waarvan familie opstellingen een belangrijk onderdeel zijn. Het werk blijft mij ontzettend fascineren en ervaar iedere keer weer het helende effect voor de cliënten en mijzelf.

www.unmei.eu

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available