Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Familie opstellingen Amsterdam

4 oktober @ 11:00 - 17:00

€65
Familie opstellingen Amsterdam

Familie- en systemische opstellingen

Het werk in een opstelling is intensief en raakt iedereen die aanwezig is. Hoewel de vragen en thema’s van de deelnemers altijd uniek en persoonlijk zijn, is de heling door de oplossing vaak universeel en wordt gedeeld met alle aanwezigen. Alleen al bij opstellingen aanwezig zijn, raakt vaak aan jouw eigen processen en brengt daar beweging in. Gezien de opbouw van de workshop is het noodzakelijk om gedurende de hele dag aanwezig te zijn.

INVESTERING in jezelf: 65 euro

Tip: Schrijf je in en betaal ten laatste 3 weken vóór de datum en ontvang 10 euro korting!

Inbegrepen: koffie, thee en water.
Breng je eigen lunchpakket mee.

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE
Raj: [email protected] of +31 20-8456559

Je aanmelding is definitief na aankoop van jouw ticket onderaan deze pagina.
Tip: Schrijf je in en betaal ten laatste 3 weken vóór de datum en ontvang 10 euro korting!

Bij je aanmelding voor deelname kan je aangeven of je een vraag wilt inbrengen of niet. Op de dag zelf is ruimte voor maximaal 5 familieopstellingen. Het kan dus zijn dat niet iedereen aan bod komt hoewel de kans niet groot is. Aan de andere kant, mocht er nog ruimte zijn dan kan je op de dag zelf nog besluiten om een familieopstelling in te brengen. Als je bijvoorbeeld alleen kwam om te representeren maar dat je ineens inspiratie krijgt (dit gebeurt regelmatig).

Uit vele ervaringen weten wij dat representeren ontzettend waardevol kan zijn. Ik heb zelf vaak gerepresenteerd wat mij vele inzichten heeft gebracht. Soms zelfs dieper dan bij het inbrengen van een vraag.

Van harte welkom

BEGELEIDING

Raj Schaling
Ik werk sinds 2013 als therapeut waarvan familie opstellingen een belangrijk onderdeel zijn. Het werk blijft mij ontzettend fascineren en ervaar iedere keer weer het helende effect voor de cliënten en mijzelf.

Utsav Tuur Van Hove
Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en ze ondersteunen in de terugkeer naar hun ware essentie is waar mijn hart en levensmissie ligt.

Ik heb sinds 2012 mijn eigen praktijk waar ook je individuele sessies kan volgen. Bovendien heb ik ruim 12 jaar ervaring met het assisteren en begeleiden van groepen.

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.unmei.eu/familieopstellingen/

Organisatoren

Unmei
Puur na Tuur

Locatie

Centrum de Roos
P.C. Hooftstraat 183
Amsterdam, 1071 BW Netherlands
+ Google Maps
Site:
https://www.roos.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
opstellingen Amsterdam oktober
65,00
10 beschikbaar

10 tips voor een
na-Tuur-lijker leven

Vul jouw gegevens in en ontvang
het eBook