Loading...
AANBOD 2017-10-26T08:48:44+00:00

Lichaamsgerichte begeleiding

Puur na Tuur onderscheidt zich door een lichaamsgerichte manier van werken. Heb je niet zodanig nood aan praten, maar wel aan het uiten van jouw emoties en wat er in jouw lichaam gaande is, dan is Puur na Tuur iets voor jou. In een sessie ga je dus niet praten vanuit jouw hoofd, maar geef je via lichamelijke werkvormen uiting aan wat er in je leeft.

Puur na Tuur biedt je de mogelijkheid tot individuele consulten met werkvormen (of een combinatie ervan) zoals

Via specifieke technieken worden geblokkeerde gevoelens in beweging gezet en geven we die samen een plek. Het gaat er om dat je je gaat bevrijden van invloeden die jou in je dagelijks leven belemmeren.

Puur na Tuur biedt begeleiding en ondersteuning bij o.a.

  • burn-out

  • depressie

  • (faal)angst

  • (relatie)problemen

  • stress

  • verslaving

  • nood aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling

De praktijk richt zich tot iedereen, ongeacht afkomst, (fysiek) vermogen, geslacht, huidskleur, leeftijd, levens/geloofs-overtuiging, opleidingsniveau, seksuele geaardheid, … Ook specifiek voor hoog sensitieve personen.
Welke je ondersteuningsvraag ook is, ik begeleid je graag op jouw weg. Vanuit respect, veiligheid en vertrouwen. Met begrip, betrokkenheid, mededogen en warmte.

Individueel aanbod

Individuele sessies

Bij een individueel lichaamsgericht traject zoeken we samen naar een of meerdere werkvormen die op dit moment het beste bij jou passen. Zo kom je weer dichter bij jezelf zodat je kan ontspannen, in balans kan komen, jezelf kan zijn en meer kan genieten van het leven.

Meer info over individuele sessies

Traumaheling

Trauma is geen ziekte, maar opgeslagen energie die vast zit in het lichaam en die met traumaheling op een zachte en langzame manier vrij kan komen. Hierdoor komt er meer levensenergie vrij en voel je je meer verbonden, opgelucht en vrijer.

Meer info over traumaheling

Primal Rebirth therapie

Primal Rebirth® Therapie (PRT) is een holistische groeitherapie. Het is een lichaamsgerichte therapie waarbij het werken met het innerlijke kind centraal staat.

Meer over Primal Rebirth Therapie

Groepsaanbod

Familieopstellingen

Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven. Deelnemen aan een opstelling kan onverwachte inzichten opleveren die aanleiding geven tot een proces van integratie en heling bij hardnekkige persoonlijke problemen.

Meer info over familieopstellingen

LGBT: Workshops Weerbaarheid

We leren je d.m.v. oefeningen eenvoudige technieken om weerbaarder en zelfzekerder in het leven te staan. Door onze jarenlange ervaring binnen de holebi- en transgenderbeweging en als coach/therapeut zijn we ervan overtuigd dat deze workshop je tools zal aanreiken om bewuster en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Meer info over weerbaarheid

Meditaties

Meditatie is een essentieel element in mijn manier van werken. Meditatie is eigenlijk geen techniek. Mediteren is niets anders dan je lichaam, je emoties en je gedachten waarnemen. Kijken naar wat er in je leeft zonder interpretatie of oordeel.

Meer info over meditaties

Contacteer mij!