Mijn aanbod voor jou

Heling via het lichaam

Voor wie

Puur na Tuur biedt begeleiding en ondersteuning bij o.a.

  • burn-out
  • depressie
  • (faal)angst
  • (relatie)problemen
  • stress
  • verslaving
  • nood aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling

De praktijk richt zich tot iedereen, ongeacht afkomst, (fysiek) vermogen, geslacht, huidskleur, leeftijd, levens/geloofs-overtuiging, opleidingsniveau, seksuele geaardheid, … Ook specifiek voor hoog sensitieve personen.
Welke je ondersteuningsvraag ook is, ik begeleid je graag op jouw weg. Vanuit respect, veiligheid en vertrouwen. Met begrip, betrokkenheid, mededogen en warmte.

Mijn expertisegebieden

Puur na Tuur onderscheidt zich door een lichaamsgerichte manier van werken. Heb je niet zodanig nood aan praten, maar wel aan het uiten van jouw emoties en wat er in jouw lichaam gaande is, dan is Puur na Tuur iets voor jou. Tijdens een workshop ga je dus niet praten vanuit jouw hoofd, maar geef je via lichamelijke werkvormen uiting aan wat er in je leeft.

Puur na Tuur biedt je groepsmogelijkheden met werkvormen (of een combinatie ervan) zoals

Via specifieke technieken worden geblokkeerde gevoelens in beweging gezet en geven we die samen een plek. Het gaat er om dat je je gaat bevrijden van invloeden die jou in je dagelijks leven belemmeren.

Individueel aanbod

Photo by Patrick Fore on Unsplash

Primal Rebirth® Therapie (PRT) is een holistische groeitherapie. Het is een lichaamsgerichte therapie waarbij het werken met het innerlijke kind centraal staat.

Meer info

Familieopstellingen

Photo by Val Vesa on Unsplash

Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven. Deelnemen aan een opstelling kan inzichten opleveren die leiden tot integratie en heling.

Meer info

Traumaheling

Photo by Yoann Boyer on Unsplash

Trauma is opgeslagen (levens)energie die vast zit in het lichaam en die met traumaheling op een zachte, langzame manier vrij kan komen. Hierdoor voel je je meer verbonden, opgelucht en vrijer.

Mee