The Gay Soul
Logo Puur na Tuur
The Gay Soul banner
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een The Gay Soul weekend of gaf je aan interesse hiervoor te hebben.

Wil je meer sprankeling voelen?
Ben je het beu om steeds op dezelfde, oude manier contact met andere mannen te maken? Ben je het online daten en de oppervlakkige contacten wat moe? Kom en ontdek een nieuwe manier om je met andere HBTQ+ (homo, bi, trans, queer+) mannen te verbinden.

Wat leer je?
In deze workshop leer je vanuit een veilige bedding contact te maken met jezelf, jouw lichaam, en jouw verlangens. Je maakt contact met jouw behoeften en je ontdekt jouw grenzen. En je gaat de verbinding met andere mannen aan vanuit jezelf met respect voor de ander. Je gaat op zoek naar jouw levendigheid om momenten van verbinding en intimiteit te creëren met jezelf en anderen. Jouw speelse natuur wordt aangewakkerd waardoor je open staat voor het geven en ontvangen van intimiteit. Dit steeds vanuit een veilige setting met respect voor je eigen behoeften en grenzen en rekening houdend met die van de anderen.

Hoe ziet het weekend eruit?
Het weekend start vrijdagavond met een reeks oefeningen om elkaar te leren kennen en de veilige bedding van de groep te vormen. Zaterdag gaan we verder met oefeningen om contact te maken met onszelf, ons lichaam en contact met de ander. We gaan verbinden en ont-moet-en. De dag verdiept zich rondom het thema intimiteit, seksualiteit en relateren door o.m. een reeks oefeningen m.b.t. behoeften en grenzen. De zondag gaan we verder rondom dit thema door vanuit een goed contact met jezelf en je eigen zintuigen de ander te ont-moeten. Deze workshop werkt verbindend, stimulerend en verdiepend. Via o.m. muziek, spel, beweging en lichaamsgerichte oefeningen ontdek je nieuwe verbindingen (naast het verdiepen bestaande), zowel met jezelf als met de andere mannen.


Wat kan The Gay Soul jou opleveren?
Na het weekend:
 • heb je meer contact met jouw lichaam
 • kan je jouw gevoelens beter uiten
 • heb je meer inzicht in hoe je als homo-, bi- of transman in het leven staat
 • kan je makkelijker contact maken met andere mannen in ont-moetingen
 • weet je duidelijker wat jouw behoeften zijn en waar jouw grenzen liggen
 • kan je zowel met jouw hartsgebied als jouw bekkengebied intimiteit en seksualiteit beleven
 • sta je er niet meer alleen voor en heb je een groep mannen die jou mee ondersteunen

Twijfel je nog of wil je meer informatie over de inhoud van het weekend, boek dan jouw vrijblijvend gesprek.


Wil je graag jouw plek reserveren voor het komend weekend of wil je deelnemen, geef je hieronder via de groene knoppen op.

Geniet nog tot en met 21 april van een vroegboekkorting van 49 €! Ook als je jouw plek reserveert, geldt deze korting op het restbedrag.

Ken je nog mannen die hiervoor interesse hebben, dan kan je deze mail doorsturen.

Ik kijk ernaar uit je (terug) te ontmoeten.

Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

The Gay Soul

Ontdekkingstocht naar kracht en kwetsbaarheid

Regenboogvlag
Wil jij als homo-, bi-, trans- of queer man samen met andere mannen delen, helen en spelen? Wil jij onderzoeken waar jouw kracht en kwetsbaarheid ligt? Wil je het contact aangaan met andere mannen en thema's zoals intimiteit, seksualiteit en relaties op een creatieve manier onderzoeken?

Dan is The Gay Soul voor jou!

Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. Tuur Van Hove begeleidt de reeks. Hij geeft in zijn eigen praktijk individuele, relatie- en groepstherapie.
Praktisch:

Data:
 • vrijdagavond 22 juli
 • zaterdag 23 juli
 • zondag 24 juli
Meer praktische informatie vind je op mijn website of op Facebook.

Via de knoppen hieronder kan je jouw plek reserveren of een ticket voor het weekend kopen.
Kriebelt het? Heb je zin om samen met andere mannen onderweg te zijn en een innerlijke reis te maken? Merk je nood aan een balans voor jouw innerlijke man en innerlijke vrouw? Wil je terug contact maken met jouw lichaam en de behoeften die erin opgeslagen liggen? Heb je zin om terug jouw levensenergie, jouw intimiteit en jouw seksualiteit volop te laten stromen? Wees van harte welkom.

Getuigenissen van deelnemers

Het is de 4de keer dat ik de GS heb gevolgd. De eerste keer met overnachting. Dit maakt het nog veel intenser en intensiever. Het geeft ruimte om voor en na de sessies in dezelfde veilige sfeer gesprekken te voeren met de andere deelnemers. Ik vond dit een meerwaarde. Ook positief was dat er ook deels andere oefeningen werden gebruikt. De vrijdagavond sessie vond ik beter dan in de vorige edities. We kwamen door de oefeningen op vrijdag al echt tot een groepsgevoel. Ook de setting in de boerderij is aangenaam. Je bent even van de 'echte' wereld weg. Wel vermoeiender (letterlijk door te weinig slaap), maar dus intensiever. Tot slot een pluim voor de catering :-)
Bart


Ik heb er veel aan gehad; voel me al wat meer thuis in mijn lichaam en heb in de oefeningen veel gevonden om op verder te bouwen. Ik vond het heel fijn om te ervaren dat intiem contact en aanraking echt goed kunnen voelen en heb meer vertrouwen dat ik mijn grenzen kan bewaken en een ander kan vertrouwen. Het was ook een hele fijne ervaring als mannen onder elkaar. Ik heb me echt verbonden gevoeld met de andere mannen.
Geweldige catering!

Het weekend was intens en erg fijn, het voelt zo bevrijdend om nu vergeleken met vorig jaar voor de volle 100% mee te kunnen doen en letterlijk en figuurlijk te voelen. Het heeft me nog meer doen beseffen dat mijn harde werken aan mezelf het afgelopen jaar meer dan de moeite waard is geweest. Ik ben zo blij en dankbaar dat Martijn me vorig mee heeft genomen naar de Gay Soul want dat heeft ervoor gezorgd dat ik de energie en vechtlust heb gekregen om aan mezelf te werken.
Net als vorig jaar weer verwend met het heerlijke en gezonde eten wat de hele ervaring van dit weekend compleet heeft gemaakt.
Ian


Tuur begeleidt de groep zeer goed. Hij speelt in op de reacties van de deelnemers: deskundig, empathisch en therapeutisch. Hij geeft een veilige bedding.
De locatie is schitterend. Een thuisgevoel. In volle natuur.
De maaltijden waren perfect: lekker, gevarieerd en meer dan voldoende.
Het was een deugddoend weekend met lotgenoten onder deskundige attentvolle begeleiding, met ruimte voor begeleide beweging en mannenwerk.
Willy


Zeer positief, voor het eerst sinds jaren kon ik weer huilen, dit maal niet uit ellende maar uit liefde voor mijzelf.
Heerlijk, zeker ook omdat je daar in je eigen tentje kon terug trekken. Ruimte, rust en aandacht. En lekker dat alles niet zo super-gelikt en af was, net als je innerlijk. Mogelijk kan de ruimte daar een weerspiegeling van blijven. Net als je ziel, je innerlijk blijf je op reis, op onderzoek, in ontwikkeling, je bent nooit af. Zou fijn zijn als de ruimte daar een weerspiegeling van blijft.
Ties

Locatie

Praktijk Puur na Tuur

Deze locatie heeft een mooie, authentieke workshopruimte, een prachtige grote tuin en een vuurplek. Er is eveneens de mogelijkheid om in een tentje te logeren (of een Air B&B in de buurt) en voor de catering wordt ter plekke gezorgd d.m.v. heerlijke, vegetarische maaltijden. Volop troeven dus.

Mijn praktijk Puur na Tuur ligt in een klein Waals dorpje, rustig gelegen in het groen. Het is centraal gelegen op 40 minuten van Brussel en 30 minuten van Leuven. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Mijn praktijk is gelegen in een klein Waals dorpje net over de taalgrens vlakbij Tienen en Landen, op 30 minuten van Leuven en 40 minuten van Brussel. Het is een prachtige plek met heel veel charme en ruimte: een oude boerderij met een grote tuin en een stal omgevormd tot workshopruimte.
 • OV: trein naar Landen - bus 148 naar Racour
  bij verwittigen op voorhand word je met de auto van het station Landen opgehaald
 • Auto:
  • vanaf Brussel: E40 richting Luik - afrit 26 Jodoigne
  • vanaf Luik: E40 richting Brussel - afrit 27 Lincent
Adres
Rue de Linsmeau 8
4287 Racour
Home
facebook twitter instagram linkedin youtube website