Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
logo Unmei
Website - Opstellingen
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij ons of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Sinds mijn allereerste kennismaking met familieopstellingen was ik al verkocht. Ik vind het zo fascinerend! Hoe je met een groep mensen die je niet eens zo goed kent zoveel inzicht kan krijgen over je familie en over jouw leven.

Nu ik de laatste tijd wat intensiever met familieopstellingen bezig ben - o.m. als (co-)trainer binnen het Aumm Instituut - en me er steeds meer in verdiep, valt me op dat heel wat van onze moeilijkheden en verstrikkingen terug te voeren zijn tot ons gezin van herkomst. De onderliggende dynamieken en loyaliteiten zijn erg groot. Door via een familieopstelling hier zicht op te krijgen, ontstaat er vaak helderheid en daardoor ook heling. Last en ballast wordt teruggegeven waar het hoort, je kan jouw juiste plek terug innemen en werkelijk jouw eigen leven in handen nemen.

Met regelmaat geven Raj en ik familieopstellingen in groepsverband zowel in België als Nederland. De data en locaties vind je op mijn website.

Voor de opstellingendag op zondag 17 april (Pasen) zijn er nog enkele plekken voor representanten beschikbaar. Gun jezelf dit mooie paasgeschenk en meld je hieronder aan.

Hartegroet,

Raj Schaling en Utsav Tuur Van Hove

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Opstellingen

De helende kracht van familieopstellingen

juliane-liebermann-O-RKu3Aqnsw-unsplash
De vorige opstellingendag kon helaas niet doorgaan omdat ik herstellende was van Covid. Ondertussen heb ik een mooie training over het huidige familiesysteem gegeven voor het Aumm Instituut. Ik kijk er dan ook naar uit weer een familieopstellingen dag te geven op zondag 17 april in Herent. Er zijn nog enkele plekken als representant.

Zie ook het Facebook evenement.
Locatie:
Groepspraktijk De Ondersteuning
Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent

Datum: zondag 17 april 11u - 17u

Meer praktische informatie en alle data voor 2022 vind je op mijn website.

Tarieven en strippenkaart (meerbeurtenkaart)

Dit jaar hanteren we weer 2 tarieven: 1 voor de vraagsteller en 1 voor de representant. We merkten dat er regelmatig mensen waren die van te voren al aangaven dat ze een vraag wilden inbrengen of alleen wilden representeren.

Weet je nog niet zo goed of je een vraag wil inbrengen, doe dan mee als representant

We hebben bedacht dat we voor mensen die vaker willen komen een strippenkaart (meerbeurten-kaart) willen aanbieden. Ook om dit te stimuleren aangezien we merken wat voor toegevoegde waarde het heeft om dit werk met regelmaat te blijven doen.

Tarief strippenkaart:
Hiermee kan je de komende 3 jaar meedoen in Nederland of België wanneer jij dat wilt. En deze kaart is goed voor representeren of een vraag inbrengen.*

*laag inkomen maar wil je wel graag een strippenkaart? Geef dit aan, dan kunnen we kijken voor een betaalregeling in termijnen.

Blogberichten

Een hobbelige weg

WegversperringVandaag kwam ik op mijn dagelijkse wandeling doorheen de velden van Racour plots een wegversperring tegen. Een groot verbodsbord met ervoor een fel oranje pijl omleiding.Dit bord en ook het dranghekken erachter versperde mijn gebruikelijke weg. Vreemd om deze hindernis zo midden op een veldweg tegen te komen met erachter geen zicht op werkzaamheden waardoor de weg zou zijn versperd.Instinctief nam …
Een hobbelige weg
Logo Puur na Tuur
logo Unmei
facebook twitter instagram linkedin youtube website