Mannenvuur nieuws
Logo Puur na Tuur
Banner Mannenvuur
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens mee gedaan met een mannenvuur of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is dit een logische volgende stap.

Een mannenvuur is een ondersteunende cirkel voor mannen. In de natuur verzamelen mannen rond een vuur (eventueel in een tipi). Tijdens het mannenvuur komen we samen onder mannen om persoonlijke groei als man, steun, ‘innerlijke mannelijke kracht’ en verbinding onder elkaar te bevorderen.

De natuur, het vuur als middelpunt, de aanwezigheid van andere mannen en de praatstok zorgen voor een unieke setting. Hier - back to nature - komen mannen tot hun ware zijn, hun essentie. Vuur is een krachtig oerelement dat vaak met passie wordt geassocieerd. Samen rond het vuur in de natuur verstillen, vertellen en luisteren naar de andere mannen, zorgt dat we ons kunnen herkennen en erkennen.

Mannen van verschillende afkomst, (fysiek) vermogen, origine, leeftijd, levens- of geloofsovertuiging, opleidingsniveau, geaardheid, … zijn welkom. Het samenkomen met mannen geeft ondersteuning in het dagelijks leven op alle niveaus. Zo wordt waarachtig broederschap ervaren.

Ken je nog mannen die hiervoor interesse hebben, dan kan je deze mail doorsturen.

Klaas en ik kijken ernaar uit je (terug) te ontmoeten.


Hartegroet,

Tuur Van Hove en Klaas Timmer
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Mannenvuur

Laat jouw innerlijk vuur branden

Mannenvuur
In onze maatschappij zijn er helaas weinig plekken waar je als man terechtkan met je verhaal, je verlangens, je twijfels, je levenservaringen en waar je echt gehoord en begrepen wordt.
Tijdens een mannenvuur stellen we ons evenwaardig op en krijgt iedere man de ruimte om zijn eigen unieke verhaal te vertellen. We kijken naar ons man zijn en wat dat voor ons betekent.
Vanuit een oordeelloze houding wordt er geluisterd naar ieders verhaal. Hierdoor wordt de kans op (h)erkenning groot. Thema’s als man zijn, verantwoordelijkheid, intimiteit, seksualiteit, relaties, (on)macht, angst, vertrouwen, wantrouwen, verdriet, rouwen, eigenwaarde, zelfvertrouwen, ouderschap, … kunnen aan bod komen.
 • Waarvoor loop jij warm in je leven?
 • Waar klopt je hart voor?
 • Hoe brandt verlangen in je?
 • Hoe geef jij vorm aan je passie(s)?
Wil je graag samen met andere mannen op zoek gaan naar jouw innerlijke vuur en je jouw mannelijke kwaliteiten weer her-inneren? Wil je de verbinding met jezelf en andere mannen verdiepen? Wil je vanuit jouw mannelijke kracht in de wereld staan?

Wees welkom om onder begeleiding van Klaas Timmer en Tuur Van Hove in een groep van mannen rond het vuur aan de slag te gaan met diverse thema’s zoals man zijn, relaties, intimiteit, kwetsbaarheid, relatie met je vader, voorouders, …

Praktisch: outdoorkledij voorzien.
De activiteit gaat door vanaf 4 aanmeldingen, dus wel inschrijven vooraf!

Datum
: donderdag 9 december
start: 19u einde: rond 22u

Zie ook het Facebook evenement

Data voor 2022 worden nog bepaald.

Locatie

Praktijk Puur na Tuur

Mijn praktijk Puur na Tuur ligt in een klein Waals dorpje, rustig gelegen in het groen. Het is centraal gelegen op 40 minuten van Brussel en 30 minuten van Leuven. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
 • OV: trein naar Landen - bus 148 naar Racour
  bij verwittigen op voorhand word je met de auto van het station Landen opgehaald
 • Auto:
  • vanaf Brussel: E40 richting Luik - afrit 26 Jodoigne
  • vanaf Luik: E40 richting Brussel - afrit 27 Lincent
Adres
Rue de Linsmeau 8
4287 Racour
Home
facebook twitter instagram linkedin youtube website