Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
logo Unmei
Website - Opstellingen
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij ons of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Sinds mijn allereerste kennismaking met familieopstellingen was ik al verkocht. Ik vind het zo fascinerend! Hoe je met een groep mensen die je niet eens zo goed kent zoveel inzicht kan krijgen over je familie en over jouw leven.

Nu ik de laatste tijd wat intensiever met familieopstellingen bezig ben - o.m. als (co-)trainer binnen het Aumm Instituut - en me er steeds meer in verdiep, valt me op dat heel wat van onze moeilijkheden en verstrikkingen terug te voeren zijn tot ons gezin van herkomst. De onderliggende dynamieken en loyaliteiten zijn erg groot. Door via een familieopstelling hier zicht op te krijgen, ontstaat er vaak helderheid en daardoor ook heling. Last en ballast wordt teruggegeven waar het hoort, je kan jouw juiste plek terug innemen en werkelijk jouw eigen leven in handen nemen.

Met regelmaat geven Raj en ik familieopstellingen in groepsverband zowel in België als Nederland. De data en locaties vind je op mijn website.

Voor de opstellingendag op zondag 12 december zijn er nog slechts enkele plekken beschikbaar. Wil je deelnemen, meld je hieronder aan.

Hartegroet,

Raj Schaling en Utsav Tuur Van Hove

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Opstellingen

De helende kracht van familieopstellingen

juliane-liebermann-O-RKu3Aqnsw-unsplash
De laatste familieopstellingen dag van dit jaar komt er weer aan op zondag 12 december in Herent. Raj en ik hebben alvast nieuwe data geprikt voor volgend jaar. We hebben er zin in om jou kennis te laten maken met dit mooie werk. Nog slechts enkele plekken

Zie ook het Facebook evenement.
Locatie:
Groepspraktijk De Ondersteuning
Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent

Datum: zondag 12 december 11u - 17u

Meer praktische informatie en alle data voor 2022 vind je op mijn website.

Tarieven en strippenkaart (meerbeurtenkaart)

Volgend jaar zullen we weer 2 tarieven hanteren: 1 voor de vraagsteller en 1 voor de representant. We merkten dat er regelmatig mensen waren die van te voren al aangaven dat ze een vraag wilden inbrengen of alleen wilden representeren. Nu hebben we hiervoor 1 tarief.

Ook gaan we de prijzen iets verhogen omwille van de stijgende kosten zodat we er ook nog iets aan over houden :-)

Dit zijn de nieuwe tarieven vanaf 2022:
  • vraagsteller: 90 euro
  • representant: 70 euro
We hebben bedacht dat we voor mensen die vaker willen komen een strippenkaart (meerbeurten-kaart) willen aanbieden. Ook om dit te stimuleren aangezien we merken wat voor toegevoegde waarde het heeft om dit werk met regelmaat te blijven doen.

Tarief strippenkaart: 300 euro voor 5 keer deelname (dus 60 euro per keer).
Hiermee kan je de komende 3 jaar meedoen in Nederland of België wanneer jij dat wilt. En deze kaart is goed voor representeren en/of een vraag inbrengen*

*zolang er voldoende plek is om een vraag in te brengen op de dag. Mensen die een 'enkeltje' hebben en het volledige tarief hebben betaald krijgen voorrang. Representeren kan natuurlijk altijd.

*laag inkomen maar wil je wel graag een strippenkaart? Geef dit aan, dan kunnen we kijken voor een betaalregeling in termijnen.

Blogberichten

Het Stille Midden

Het stille midden is de plek waar ik de laatste tijd steeds meer in wil vertoeven. De plek van meditatie, mindfulness. Die liefdevolle, neutrale en oordeelloze plek waar alleen maar Zijn is, waar niets hoeft en moet. Het is ook de plek van het niet weten. Dit veld van bewustzijn waar de mind een no mind wordt en zaken zich …
Het Stille Midden
Logo Puur na Tuur
logo Unmei
facebook twitter instagram linkedin youtube website