Mannenvuur nieuws
Logo Puur na Tuur
Banner Mannenvuur
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens mee gedaan met een mannenvuur of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is dit een logische volgende stap.

2020 was het jaar van Corona, van disruptie, verstilling, vertragen, naar binnen keren, de antwoorden in jezelf zoeken in plaats van in die grote, boze buitenwereld waar angst en paniek de boventoon voeren. De controle durven loslaten en dag per dag leven. De storm trotseren en blijven staan in het oog van de tornado. Ondanks alles jouw eigen waarheid en authenticiteit leven. Naar binnen keren in je cocon om erna als kleurrijke vlinder herboren te worden. Jouw eigen wijze weg bewandelen. En die weg ontstaat pas door die stap voor stap te bewandelen. Misschien af en toe een zijsprong nemen en beseffen dat het een doodlopend spoor is. Opnieuw je een weg banen naar de hoofdweg. Op zoek naar de rode draad, the sign that you have been looking for. Vertrouwen in en op jezelf, jouw intuïtie, jouw gut feeling. Je lichaam weet het wel. Jouw innerlijke wijsheid durven volgen. Soms met de stroom mee, soms tegen de stroom in. De ene keer moeiteloos en in de flow. De andere keer met veel doorzettingsvermogen en energie vretend.

Stap voor stap de ene voet voor de andere zetten zo komen we er wel. En misschien zijn we er al. Misschien is de weg het doel, en het doel de weg. Misschien hoeven we nergens naar toe maar is alles er al. In ons, diep vanbinnen, goed verborgen. We hoeven alleen maar onze blik naar binnen te richten en er contact mee te maken.

Het mannenvuur ging afgelopen jaar noodgedwongen smeulen maar binnenkort stoken we het vuur weer op. Wil jij graag rond een vuur met gelijkgestemde mannen samenkomen om elkaar te steunen en te worden gesteund in jouw weg en het pad dat je bewandelt, wees dan van harte welkom.

Ken je nog mannen die hiervoor interesse hebben, dan kan je deze mail doorsturen.

Klaas en ik kijken ernaar uit je (terug) te ontmoeten.


Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Mannenvuur

Laat jouw innerlijk vuur branden

Mannenvuur
Als man is jouw eerste binding en contact dat met jouw moeder. Jouw vader komt pas later in beeld. De steun van jouw vader is als man belangrijk om de wereld in te gaan en jouw plek als man in te nemen. Vaak hebben we die steun niet of te weinig gehad.

Vandaar het belang om als volwassen man contact te maken en verbinding te zoeken met andere mannen om dit oude stuk te kunnen helen en die hardnekkige overtuigingen te transformeren naar nieuwe ervaringen waarbij contact en (harts)verbinding met andere mannen wel mogelijk is.
Wil je graag samen met andere mannen op zoek gaan naar jouw innerlijke vuur en je jouw mannelijke kwaliteiten weer her-inneren? Wil je de verbinding met jezelf en andere mannen verdiepen? Wil je vanuit jouw mannelijke kracht in de wereld staan?

Wees welkom om onder begeleiding van Klaas Timmer en Tuur Van Hove in een groep van mannen rond het vuur aan de slag te gaan met diverse thema’s zoals man zijn, relaties, intimiteit, kwetsbaarheid, relatie met je vader, voorouders, …

Praktisch: vrijdag 5 maart van 19 tot 22u

Locatie

Praktijk Hilde Goris

De komende mannenvuren vinden plaats in Tielt-Winge waar Hilde Goris - de partner van Klaas - haar praktijk heeft. Een mooie plek met een prachtige yurt waar de mannenvuren plaats vinden bij slecht of koud weer en een mannenvuur buiten bij mooi weer.

Adres
Stekstraat 9
3390 Tielt-Winge
Home
facebook twitter instagram linkedin youtube website