Puur na Tuur nieuws
Logo Puur na Tuur
Banner nieuwsbrief
Hoi reader,

Terugblik
Terugblikkend op 2020 was het een erg bewogen jaar. Een jaar waarin veel in beweging kwam, er angst en chaos ontstond. Geleidelijk aan gaat de storm ook weer liggen. Het is echter een lang(zaam) proces.

Het was het jaar waarin ik me nog nooit zo naakt voelde. Kwetsbaar én krachtig tegelijkertijd. Een jaar van actie en verlamming, zelfreflectie en (krampachtige) beweging. Een jaar van verblinding én inzicht. Een jaar van versnelling en vertraging. Het alles of niets en de leegte waaruit uiteindelijk een nieuwe balans ontstond.

2020 was voor mij hét jaar van uitersten. Een jaar waarin ik tijdens de eerste lockdown uit angst voor (financieel) tekort heel hard ging werken en allerlei filmpjes op social media postte. Om nadien in een soort apathie terecht te komen waardoor ik even niets meer voor elkaar kreeg. Het jaar van uitreiken en verbinding aan gaan met de mensen om me heen. Maar ook van naar binnen keren en uit verbinding gaan. Uit verbinding met mijn werkelijke zelf en uit verbinding met de ander.

Het was het jaar waarin mijn oude patronen en overlevingsmechanismen opnieuw keihard naar de oppervlakte kwamen. Alsof de beerput uit het verleden overliep en dringend geleegd diende te worden. Een uitnodiging om die stukken te transformeren en te helen. Met vallen en opstaan. Bloed, zweet en tranen.

Inzicht
Meebewegen met de onvoorspelbare dans van het leven. Waarbij vallen ook betekent dat ik mezelf terug opraap of een hand krijg aangereikt die me rechttrekt. Om erna terug mijn innerlijke beweging in de wereld te zetten. De Latihan van het Leven.

De lotusbloem groeit slechts uit de modder


Als jij zo even terugblikt op 2020, hoe was jouw jaar:
  • Welke uitdagingen kwam je tegen?
  • waarin ben je gegroeid?
  • welke stukken mochten helen?
Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be
IG_Puur_2021
Op naar een PUUR 2021

Laat je hierin begeleiden via mijn onderstaand aanbod.

Aanbod

Supervisie

voor coaches en therapeuten (in opleiding)

Photo by Trevor Wilson on Unsplash
Ben je als coach of therapeut (in opleiding) op zoek naar een supervisor om mee te kijken waar je in jouw werk tegenaan loopt?
Begin 2020 ben ik gestart met een supervisoren opleiding die gezamenlijk wordt georganiseerd door drie opleidingsinstituten in lichaamsgerichte psychotherapie:
Als coach of therapeut (in opleiding) kan je bij mij terecht voor supervisie sessies, zowel individueel als in groep (groepssupervisie).

Werkvormen: vanuit liefdevolle nieuwsgierigheid werk ik met verschillende gesprekstechnieken en werkvormen vanuit o.m. het innerlijk kindwerk, opstellingen- en systemisch werk, en traumaheling.

Sessieprijs: € 80

Regio: Zuid-Nederland & België

Je eigen wijze weg

Website - JEWW
Vanaf 31 januari 2021 start een nieuwe reeks van de training Je eigen wijze weg in Rotterdam.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan.
Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit jouw hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van jouw eigen lichaam.

Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Familie opstellingen

Website - Opstellingen
Ook in 2021 werken Raj en ik weer samen in het geven van opstellingendagen, zowel in Nederland (Amsterdam) als in België (Herent en Racour).

Het is steeds opnieuw bijzonder om te zien hoe zo'n dag verloopt en wat er allemaal voor bijzonders uit zo'n dag komt. De helderheid die ontstaat, de inzichten die deelnemers meenemen, de heelwording en heling van een (familie)systeem. Bijna magisch zo lijkt het wel. En toch gebeurt het.
Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven.
Deelnemen aan een opstelling kan onverwachte inzichten opleveren die aanleiding geven tot een proces van integratie en heling bij hardnekkige persoonlijke problemen.

Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden, dat is waar het bij deze therapeutische benadering om gaat.

Nieuws

De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten en gebeurde er veel achter de schermen:


  • Sinds 1 juni ben ik deel van het De FlowFabriek team, de allereerste volledig online groepspraktijk in België
  • Vanaf nu kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques i.s.m. Be The Wellbeing
  • Als supervisor in opleiding kan je als coach of therapeut supervisiesessies bij mij volgen.
  • Sinds kort ben ik als vrijwilliger betrokken bij Coaching for Heroes, een non-profit die emotionele ondersteuning biedt in crisissituaties. Momenteel gaan alle middelen naar de Covid-19 zorgverleners en hun entourage. Ik kijk ernaar uit om mijn bescheiden steentje bij te dragen.
Daarnaast zijn mijn partner Koen en ik de afgelopen maanden hard aan het werk geweest om samen onze droom van een spiritueel en therapeutisch centrum in materie om te zetten. We vonden bij Steven Dalving (organisch en bio-ecologisch architect) en zijn vrouw Anne Hendrickx (Feng Shui expert) de ideale partnership om dit grote bouwproject mee vorm te geven. De bouwaanvraag wordt binnenkort bij de gemeente ingediend. Nu nog de financiering rond krijgen. Hierover meer in een volgende nieuwsbrief.

Plannen maken

IMG_20200615_211839
Voorontwerp_architect-09
PU:BA_KTR_201015 E N&ZF Etable-1
PU:BA_KTR_201015 N N&O&EF Etable-1

De FlowFabriek

Logo De FlowFabriek
Sinds 1 juni ben ik deel van het De FlowFabriek team, de allereerste volledig online groepspraktijk in België. Hier kan je dus op gesprek komen vanuit de zetel in jouw living!

Loopbaan-begeleiding

image001
Vanaf nu kan je bij mij ook terecht voor loopbaan-begeleiding met loopbaancheques.

Ik ben er voor jou om je te begeleiden in jouw loopbaan en bij jouw re-integratie na burn-out of bore-out.

Coaching 4 Heroes

Coaching for heroes_klein
Sinds kort ben ik als vrijwilliger betrokken bij Coaching for Heroes, een non-profit die emotionele ondersteuning biedt in crisissituaties. Momenteel gaan alle middelen naar de Covid-19 zorgverleners en hun entourage.
Kortom, zelfs in een jaar waar Corona ons leven overhoop haalde, is er toch veel werk verzet. Zo kan 2021 alleen maar beter worden.
Logo Puur na Tuur
facebook twitter instagram linkedin youtube website