Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
logo Unmei
Website - Opstellingen
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij mij of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Wil je graag aan een van de komende workshops deelnemen als representant of verkies je een eigen opstelling, dan kan je jezelf hieronder opgeven.

Ik kijk ernaar uit je (terug) te ontmoeten.

Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be
Puur_2021

Opstellingen

Integratie en heling via familie- en gezinssystemen

Website - Opstellingen
Ook in 2021 werken Raj en ik weer samen in het geven van opstellingendagen, zowel in Nederland (Amsterdam) als in België (Herent en Racour).

Het is steeds opnieuw bijzonder om te zien hoe zo'n dag verloopt en wat er allemaal voor bijzonders uit zo'n dag komt. De helderheid die ontstaat, de inzichten die deelnemers meenemen, de heelwording en heling van een (familie)systeem. Bijna magisch zo lijkt het wel. En toch gebeurt het.
Data voorjaar 2021:
  • zondag 6 februari (B)
  • zondag 21 maart (NL)
  • zaterdag 3 april (B)
  • zaterdag 12 juni (NL)
  • zondag 13 juni (B)
Meer praktische informatie en alle data voor 2021 vind je op mijn website of die van Raj.
reader, als nieuwjaarscadeau geef ik je graag 25 % korting op de eerste opstellingendag van 2021 met de couponcode NY_2021_FO.

Blogberichten

Je eigen plek innemen

Wat is mijn plek? Zo lang als ik me kan herinneren, worstel ik met mijn plek. De juiste plek vinden en mijn plek innemen binnen mijn gezin van herkomst, de maatschappij en de wereld blijft een uitdaging. Dit zal voor mij wellicht een levensthema blijven. En toch heb ik er via familieopstellingen heel wat inzicht in gekregen. Zo lukt het …
Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash
Logo Puur na Tuur
logo Unmei
facebook twitter instagram linkedin youtube website