Mannenvuur nieuws
Logo Puur na Tuur
Banner Mannenvuur
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens mee gedaan met een mannenvuur of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is dit een logische volgende stap.

Deze donderdag 11 november is er terug een mannenvuur. Wil je er graag bij zijn, koop van vóór woensdagavond 22u jouw ticket via de website of meld je aan via mail. Wees van harte welkom.

Ken je nog mannen die hiervoor interesse hebben, dan kan je deze mail doorsturen.

Klaas en ik kijken ernaar uit je (terug) te ontmoeten.


Hartegroet,

Tuur Van Hove en Klaas Timmer
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Mannenvuur

Laat jouw innerlijk vuur branden

Mannenvuur
Als man is jouw eerste binding en contact dat met jouw moeder. Jouw vader komt pas later in beeld. De steun van jouw vader is als man belangrijk om de wereld in te gaan en jouw plek als man in te nemen. Vaak hebben we die steun niet of te weinig gehad.

Vandaar het belang om als volwassen man contact te maken en verbinding te zoeken met andere mannen om dit oude stuk te kunnen helen en die hardnekkige overtuigingen te transformeren naar nieuwe ervaringen waarbij contact en (harts)verbinding met andere mannen wel mogelijk is.
Wil je graag samen met andere mannen op zoek gaan naar jouw innerlijke vuur en je jouw mannelijke kwaliteiten weer her-inneren? Wil je de verbinding met jezelf en andere mannen verdiepen? Wil je vanuit jouw mannelijke kracht in de wereld staan?

Wees welkom om onder begeleiding van Klaas Timmer en Tuur Van Hove in een groep van mannen rond het vuur aan de slag te gaan met diverse thema’s zoals man zijn, relaties, intimiteit, kwetsbaarheid, relatie met je vader, voorouders, …

Praktisch:
  • donderdag 11 november van 19 tot 22u
  • donderdag 9 december van 19 tot 22u

Het Stille Midden

Het stille midden is de plek waar ik de laatste tijd steeds meer in wil vertoeven. De plek van meditatie, mindfulness. Die liefdevolle, neutrale en oordeelloze plek waar alleen maar Zijn is, waar niets hoeft en moet. Het is ook de plek van het niet weten. Dit veld van bewustzijn waar de mind een no mind wordt en zaken zich …
Het Stille Midden

Locatie

Praktijk Puur na Tuur

Mijn praktijk Puur na Tuur ligt in een klein Waals dorpje, rustig gelegen in het groen. Het is centraal gelegen op 40 minuten van Brussel en 30 minuten van Leuven. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
  • OV: trein naar Landen - bus 148 naar Racour
    bij verwittigen op voorhand word je met de auto van het station Landen opgehaald
  • Auto:
    • vanaf Brussel: E40 richting Luik - afrit 26 Jodoigne
    • vanaf Luik: E40 richting Brussel - afrit 27 Lincent
Adres
Rue de Linsmeau 8
4287 Racour
Home
facebook twitter instagram linkedin youtube website