Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
logo Unmei
Website - Opstellingen
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij mij of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Wil je graag aan een van de komende workshops deelnemen als representant of een eigen opstelling willen, dan kan je jezelf hieronder opgeven. Opstellingen zijn een krachtige tool om helderheid en heling in jouw familiesysteem te bewerkstelligen.

Ik kijk ernaar uit je (terug) te ontmoeten.

Hartegroet,

Tuur (Utsav) Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Opstellingen

Integratie en heling via familie- en gezinssystemen

Website - Opstellingen (3)
Familieopstellingen en systemisch werk is een krachtige methode om inzicht, heelwording en heling in jouw familiesysteem te verkrijgen.

Een opstelling laat patronen zien van de wijze waarop het familiesysteem een rol speelt in je eigen leven. Deelnemen aan een opstelling kan onverwachte inzichten opleveren die aanleiding geven tot een proces van integratie en heling bij hardnekkige persoonlijke problemen. Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden, dat is waar het bij deze therapeutische benadering om gaat.
Data 2021:
  • zondag 3 oktober (B)
  • zondag 7 november (NL)
  • zondag 12 december (B)
Meer praktische informatie en alle data voor 2021 vind je op mijn website of Facebook. Data voor 2022 komen er binnenkort aan.

Vanaf 2022 geef ik 1 van de modules van de training familieopstellingen en systemisch werk bij het Aumm Instituut. Meer info via hun website.


Blogberichten

Je eigen plek innemen

Wat is mijn plek? Zo lang als ik me kan herinneren, worstel ik met mijn plek. De juiste plek vinden en mijn plek innemen binnen mijn gezin van herkomst, de maatschappij en de wereld blijft een uitdaging. Dit zal voor mij wellicht een levensthema blijven. En toch heb ik er via familieopstellingen heel wat inzicht in gekregen. Zo lukt het …
Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash

Zien en gezien worden

Photo by Jordan Whitfield on Unsplash
Het belang van oogcontact In zowel individuele als groepssessies zoals familieopstellingen of innerlijk kind werk valt me het belang van oogcontact steeds opnieuw op. De ander zien én gezien worden door de ander. Het is wezenlijk van belang.Als volwassene – en ook als kind – verlang je namelijk om gezien te worden voor wie je werkelijk bent. Met alles wat er is en niet is, …
Logo Puur na Tuur
logo Unmei
facebook twitter instagram linkedin youtube website