Puur na Tuur nieuws
Logo Puur na Tuur
Banner_Nieuwsbrief
Hoi reader,

Het zijn uitzonderlijke tijden. De omstandigheden waar we mee te maken hebben, komen voor het eerst in ons leven voor. Wellicht is jouw leven - net als het mijne - grondig door elkaar geschud en veranderd. De situatie nodigt ons uit om in het niet-weten te blijven en heel erg in het hier-en-nu te leven.

Balast loslaten en balans zoeken. Daar gaat het voor mij om. En voor jou? Waartoe nodigt deze tijd jou uit? Benieuwd om van jou te horen.

Nu de maatregelen weer zijn verstrengd, blijft mijn praktijk open en ben ik er voor jou. Je kan je bij mij nog steeds terecht voor individuele sessies. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals die al een tijd gelden:
  • Als je toekomt, bel je aan en je wacht totdat ik de deur voor je open kom doen.
  • Ik begroet je met warmte maar we mogen helaas geen handen schudden.
  • Bij het binnenkomen kan je je handen desinfecteren met handgel die klaar staat.
  • Tijdens de sessie heb je zelf de keuze om met of zonder mondmasker te werken. Ik voorzie een mondmasker mocht je er geen hebben.
  • De afstand tijdens de sessie zal altijd minstens 1,5 meter bedragen.
  • Tussen sessies door wordt de ruimte verlucht
  • Indien je ziektesymptomen hebt of in afzondering bent omwille van contact met iemand die positief testte kan de sessie helaas niet ter plaatse doorgaan en zal deze online moeten plaatsvinden.
Hou het gezond en wel.

Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Aanbod

Zowel in real life als online

Mijn volledige individuele aanbod vind je op mijn website. Je kan zowel in real life als online bij mij terecht.

Bij mooi weer kan je er ook voor kiezen om een wandelsessie te plannen. Dan combineer je beweging met frisse lucht en persoonlijke ontwikkeling.

Ook een combinatie van in real life sessies, wandelsessies en online sessies zijn mogelijk.

Kortom, voor elk wat wils.

Wees van harte welkom.

Zelfregulatie filmpjes

Korte oefeningen om jezelf te reguleren en tot rust te komen

Photo by Linus Nylund on Unsplash
Tijdens de eerste lockdown nam ik wat filmpjes op met tips & tricks om jezelf te reguleren en dichter bij jezelf te blijven ook in deze uitdagende tijd.

Deze filmpjes kunnen jou mee ondersteunen om van thuis uit deze oefeningen te doen zodat je makkelijker met deze uitzonderlijke situatie om kan gaan.
Praktisch:
Je kan ze vinden op
Op YouTube heb ik een afspeellijst gemaakt die de filmpjes bundelt zodat je ze allemaal bij de hand hebt. Deel gerust met vrienden e.d. Fijn als je je op mijn kanaal abonneert.

Blogberichten

Je eigen plek innemen

Wat is mijn plek? Zo lang als ik me kan herinneren, worstel ik met mijn plek. De juiste plek vinden en mijn plek innemen binnen mijn gezin van herkomst, de maatschappij en de wereld blijft een uitdaging. Dit zal voor mij wellicht een levensthema blijven. En toch heb ik er via familieopstellingen heel wat inzicht in gekregen. Zo lukt het …
Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash

Hoe jezelf te reguleren zonder uit huis te komen

Gestapelde stenen
Hoe kan je in tijden van Corona wanneer het aan te raden is om “in uw kot” te blijven en je aan social distancing moet doen toch jezelf reguleren zodat je niet in overlevingsmodus of langdurige stress hoeft te blijven. Herkenbaar Dit artikel in de Washington Post is voor mij heel herkenbaar. Ondanks mijn oorspronkelijke weerstand om online sessies te …
Logo Puur na Tuur
facebook twitter instagram linkedin youtube website