Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
Logo Wanderwood
Banner opstellingen natuur
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij mij of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Samen met Shana Cornelis van Wanderwood geef ik een gratis try-out opstellingen in de natuur. Wil je erbij zijn, geef je dan snel op. De plaatsen zijn beperkt. Meer informatie vind je hieronder.

Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Opstellingen in de natuur

Try-out

grasveld
Shana Cornelis van Wanderwood en ikzelf van Puur na Tuur hebben de handen in elkaar geslaan om coaches in opleiding de nodige verdieping te geven m.b.t. opstellingen en systemisch werk.

Als voorbereiding op de Natuurcoach opleiding die Shana geeft en waarin ik vanaf oktober een dag rond opstellingen en systemisch werk zal verzorgen, geven we samen op dinsdag 15 september een try-out rond opstellingen in de natuur in de buurt van Leuven.

Wil je er graag bij zijn, wees van harte welkom. De dag is gratis maar de plaatsen zijn beperkt omdat we met een kleine groep willen werken.

Aanmelden kan via de knop hieronder. De praktische informatie krijg je toegestuurd na aanmelding.

Blogbericht

Je eigen plek innemen

Wat is mijn plek? Zo lang als ik me kan herinneren, worstel ik met mijn plek. De juiste plek vinden en mijn plek innemen binnen mijn gezin van herkomst, de maatschappij en de wereld blijft een uitdaging. Dit zal voor mij wellicht een levensthema blijven. En toch heb ik er via familieopstellingen heel wat inzicht in gekregen. Zo lukt het …
Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash
Logo Puur na Tuur
wanderwood
facebook twitter instagram linkedin youtube website