Logo Puur na Tuur
Opstellingen nieuws
logo Unmei
Banner opstellingen
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een opstellingendag bij mij of gaf je aan interesse hiervoor te hebben. Of misschien volg(de) je individuele sessies bij mij en is een opstelling een logische volgende stap.

Wil je graag aan een van de komende workshops deelnemen als representant of een eigen opstelling willen, dan kan je jezelf hieronder opgeven.
Ik kijk ernaar uit je (terug) te ontmoeten.

Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Opstellingen

Je eigen plek innemen

Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash
Gisteren schreef ik een blogbericht hoe opstellingen mij hebben geholpen mijn eigen plek in te nemen. Een van mijn meest kwetsbare berichten tot op heden. Je kan het hieronder lezen. Misschien herken je het, raakt het je of werkt het inspirerend.

Wil jij graag (opnieuw) jouw eigen plek innemen, jezelf en jouw familiesysteem helen, doe dan mee aan een opstellingendag. De eerstvolgende is zondag 16 augustus.

Je kan er een gezellig weekendje Amsterdam van maken met op zaterdag ruimte om de stad te bezoeken en op zondag ruimte voor een opstelling.
Aanmelden kan via de knop hieronder. Wees van harte welkom.

Data:
  • zondag 16 augustus (NL: Amsterdam)
  • zondag 20 september (B: Racour)
  • zondag 4 oktober (NL: Amsterdam)
  • zondag 22 november (B: Herent)
  • zondag 20 december (NL: Amsterdam)
Meer praktische informatie vind je op mijn website en de website van Raj.

Blogbericht

Je eigen plek innemen

Wat is mijn plek? Zo lang als ik me kan herinneren, worstel ik met mijn plek. De juiste plek vinden en mijn plek innemen binnen mijn gezin van herkomst, de maatschappij en de wereld blijft een uitdaging. Dit zal voor mij wellicht een levensthema blijven. En toch heb ik er via familieopstellingen heel wat inzicht in gekregen. Zo lukt het …
Photo by juan pablo rodriguez on Unsplash
Logo Puur na Tuur
logo Unmei
facebook twitter instagram linkedin youtube website