The Gay Soul nieuws
Logo Puur na Tuur
The Gay Soul banner
Hoi reader,

In het verleden heb je al eens meegedaan met een The Gay Soul weekend, gaf je aan interesse hiervoor te hebben of je hebt je reeds opgegeven voor het komende weekend.

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. Geniet daarom nog tot en met 30 juni van een vroegboekkorting van 50 €! Je hebt dus nog 14 dagen om één van de laatste vroegboekplekken te bemachtigen! Ook als je jouw plek reserveert, geldt deze korting op het restbedrag.

Twijfel je nog of wil je meer informatie over de inhoud van het weekend, boek dan jouw vrijblijvend gesprek.

Omdat ik graag in de natuur werk, heb ik gekozen om de locatie te wijzigen naar mijn praktijk Puur na Tuur: Rue de Linsmeau 8, 4287 Racour (nabij Tienen en Landen en slechts een half uur van Leuven). Deze locatie heeft een mooie, authentieke workshopruimte (zie foto hieronder), een prachtige grote tuin en een vuurplek. Er is eveneens de mogelijkheid om in een tentje te logeren en voor de catering kan ter plekke worden gezorgd. Volop troeven dus.

Vlak na het nemen van deze beslissing, verscheen er een mooie, dubbele regenboog boven onze boerderij. Wat een bijzonder teken van het universum!

IMG_20200615_211839

The Gay Soul

Ontdekkingstocht naar kracht en kwetsbaarheid

Een weekend voor homo-, bi- en transmannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

Wees welkom om hierover in een groep mannen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken.

Thema’s die onder meer aan bod kunnen komen zijn: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seksualiteit en relaties.
We gaan aan de slag met verschillende werkvormen en oefeningen uit o.m. lichaamswerk, gestalt, systemisch werk, tantra etc.

Data:
  • vrijdagavond 24 juli
  • zaterdag 25 juli
  • zondag 26 juli

Prijs:
275 € of 225 € met vroegboekkorting

Meer praktische informatie vind je op mijn website of op Facebook.

Kriebelt het? Heb je zin om samen met andere mannen onderweg te zijn en een innerlijke reis te maken? Merk je nood aan een balans voor jouw innerlijke man en innerlijke vrouw? Wil je terug contact maken met jouw lichaam en de behoeften die erin opgeslagen liggen? Heb je zin om terug jouw levensenergie, jouw intimiteit en jouw seksualiteit volop te laten stromen? Wees van harte welkom.

Wil je graag
jouw plek reserveren of wil je deelnemen, geef je hieronder op.

Getuigenissen van deelnemers

“Tuur brengt een evenwichtig programma, gericht op individuele groei en met aandacht voor de groep. Hij faciliteert zorgzaam. Heel warme ervaring.”

“Aanrader! Veilige, liefdevolle setting om je grenzen te onderzoeken en met een groep gelijkgestemden te onderzoeken en spelen met wat er onder jouw oppervlakte speelt.”

“Het was als een warm bad. Hele fijne oefeningen, een fijne groep en liefdevolle begeleiding! Voeding voor de ziel. Zeker voor herhaling vatbaar.”

“Tuur weet een groepsgevoel te creëren waarin veiligheid, ruimte en groot respect voor ieders eigenheid en ieders grenzen centraal staat. Dat geeft mij de ruimte voor kracht en kwetsbaarheid. Zelden in één weekend zoveel gelachen en zoveel intimiteit ervaren.”

Nieuwe locatie

Praktijk Puur na Tuur

Mijn praktijk is gelegen in een klein Waals dorpje net over de taalgrens vlakbij Tienen en Landen, op 30 minuten van Leuven en 40 minuten van Brussel. Het is een prachtige plek met heel veel charme en ruimte: een oude boerderij met een grote tuin en een stal omgevormd tot workshopruimte.
DSC_0642
Adres
Puur na Tuur
Rue de Linsmeau 8
4287 Racour (Lincent)

Ken je nog mannen die hiervoor interesse hebben, dan kan je deze mail doorsturen.

Ik kijk ernaar uit je (terug) te ontmoeten.


Hartegroet,

Tuur Van Hove
Puur na Tuur

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be
Home
facebook twitter instagram linkedin youtube website