Logo Puur na Tuur
Je eigen wijze weg nieuws
Logo Gerda van den Top
Banner Je eigen wijze weg
Hoi reader,

Gerda en ikzelf hopen dat je gezond en wel bent.

Misschien merk je bij jezelf dat je de afgelopen maanden niet zoveel meer bezig bent met jouw innerlijke kind of dat jouw kinddeel het in deze periode overneemt. Misschien merk je spanning in je lijf en emoties die naar boven komen. Of voel je heel weinig.

Heb je ook zo'n zin om terug in je lijf te komen, jouw emoties te reguleren en met jouw innerlijk kinddeel aan de slag te gaan? In Je eigen wijze weg deel 2 bouwen we verder op deel 1 en verdiepen we dit nog. We hebben al een mooie groep. Heerlijk ook om weer met jezelf in verbinding te zijn, je lijf weer te voelen en weer verbinding te maken met de anderen. Zo kan je weer uitreiken en ontvangen.

Meer informatie verderop in deze mail.

Hou jezelf en de mensen rondom jou gezond.

Hartegroet,

Gerda Van den Top en Utsav Tuur Van Hove

+32 486 23 55 53 | [email protected] | www.puur-na-tuur.be

Inspiratiedag 11 juli

Klik op de foto voor een filmpje over de dag.
JEWW_inspiratiedag
In onze vorige mail vertelde we jullie over de Je eigen wijze weg Inspiratiedag op zaterdag 11 juli 2020 om de lange periode tussen deel 1 en deel 2 te overbruggen. En via deze mail willen we jullie laten weten dat deze dag doorgaat! Een aantal van jullie hebben zich al opgegeven voor deze dag.

We vieren op deze dag het leven, we eren dat wat we meegemaakt hebben de afgelopen maanden, we ontladen de vastgezette emoties en we vernieuwen ons contact met ons innerlijke kind.

Als je je opgegeven hebt voor Je eigen wijze weg deel 2 kan je dan alweer heerlijk in je lijf komen en contact maken met jezelf en de ander.
Twijfel je nog over deel 2 of weet je zeker dat je niet mee gaat doen, wees dan ook van harte welkom op deze inspiratiedag. Een dag om te herbronnen en bij jezelf te komen.

Praktisch
Deze dag vindt plaats in Zuiderlicht in Breda.
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Investering: € 60,-
Doe je mee met deel 2, dan krijg je een korting van € 20,- op het bedrag van deze dag.

Geef je vóór 30 juni op voor de inspiratiedag via onderstaande knop. Zo weten Gerda en ik hoeveel deelnemers we mogen verwachten. Uiteraard houden we rekening met de Corona maatregelen gedurende de dag.
Logo Puur na Tuur
Logo Gerda van den Top
facebook twitter instagram linkedin youtube website