Festival van Liefde
Festival van Liefde

Het Festival

Het Festival van Liefde is een avontuur van je hart, van anderen ontmoeten, de verbinding met jezelf versterken, nieuwe ideeën krijgen, je energie verhogen, vertrouwen ontwikkelen en je laten inspireren over het thema liefde. Hoe is het festival ontstaan? Lees meer
De workshops gevers zijn: Marius Engelbrecht  en Diana Bergsma
Je kunt elke dag kiezen uit vele mooie workshops, je bent vrij om te doen wat je wilt, je bent niets verplicht. Een duik in het zwembad, een wandeling in de bergen, lekker eten, nietsdoen, dorpjes bezoeken, ontspannen en het vuur van liefde ervaren.
Op dit unieke, intieme en speelse festival ontdek je vele kanten van liefde in jezelf en anderen. Onze workshops helpen je om je hart te openen, blij te zijn met wie je bent, je spirituele “zijn” te versterken, je laten inspireren en vooral te genieten en ontspannen. En dit allemaal onder de zon en in de Spaanse bergen!  Enthousiast? Gelijk je aanmelden! via Spirituele Vakantie Reizen.

Het Festival is niet zweverig en is bedoeld voor een kleine groep vrouwen en mannen.

Festival van liefde Spanje (18-25 augustus) 1
Meer informatie via Spirituele Vakantie Reizen

Locatie

Het festival vindt plaats:

Het landgoed van La Miana dateert uit de 8e eeuw, is gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, in het achterland van de Middellandse zee.

‘La Miana’ ligt in Catalonië, ± 1500 km. van Amsterdam, 65 km van de Frans/Spaanse grens, ±  60-70 km. van de Middellandse zee en 130 km. ten noorden van Barcelona. Goed bereikbaar met de auto, trein, bus of vliegtuig via Gerona en Bacelona.

Dit landgoed heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 500 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg en heeft daardoor het hele jaar volop zon.

Festival van Liefde
Festival van Liefde
Meer informatie via Spirituele Vakantie Reizen