Met enige trots stel ik graag i.s.m. Coach Jan Jacobs de online meditatiereeks Mediteren voor (her)beginners voor.

WaterlelieMediteren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid als je meer inzicht wil in wat voor jou écht belangrijk is. Via meditatie krijg je antwoorden op essentiële vragen, kun je betere keuzes maken in jouw leven en blijf je dichter bij jezelf.
Wellicht heb je je al vaak afgevraagd of mediteren iets voor jou is. Je hebt er al over gelezen in boeken of je hebt al gehoord over de positieve effecten die vrienden of collega’s ervaren. Maar echt ook aan de slag gaan met meditatie is er nog niet van gekomen. Of je hebt het wel geprobeerd, maar op een of andere manier heb je dit niet kunnen doorzetten.

Online training

Dan is deze online training helemaal op maat van jouw wensen, want dankzij deze training leer je niet enkel hoe je mediteert… je gaat er ook echt mee aan de slag dankzij de 21 geleide meditaties van 6 meditatie-experts (waaronder ikzelf *bloos*).
De training gaat effectief van start nu woensdag, maar je kan nu al inschrijven tegen een serieuze kortingsprijs! Je kan trouwens op ieder moment instappen en deelnemen op jouw tempo.
Ik kijk ernaar uit om je te zien in deze online training!