Festival van Liefde

festival van liefdeHet Festival van Liefde is een exclusief festival voor een groep tot maximaal 50 deelnemende mannen en vrouwen, dat in de lente, zomer en de winter plaatsvindt op een mooie plek midden in de natuur. Dit festival is uniek, intiem, dynamisch en professioneel, waar je op een ontspannen wijze meer over jezelf leert. Authenticiteit en transformatie staan hoog in het vaandel en om dit te bewerkstelligen houden we het kleinschalig.

Tijdens het festival krijg je de mogelijkheid nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere ervaringen op te doen, te genieten en te ontspannen in de zon en de natuur. Verder zijn er natuurlijk heerlijk maaltijden, leuke excursies en bijzondere workshops om te volgen.

Wil jij je leven een boost geven, meer liefdevol in het leven staan? Ervaar dan zelf de verbinding, de verdieping en de vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan.

Festival van Liefde met het thema relaties van 27 -29 mei 2016 in België
Lees verder

Festival van Liefde van 13 – 20 augustus 2016 in Spanje
Lees verder

2018-10-18T18:38:36+00:00

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.